Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Riportok az életfeladatukat gyakorló emberekkel

 

 

A mostani riportom alanya egy Keszthelyen élő Access Bars facilitátor, svédmasszőr, thai talp és fej,- fogyasztó,- cellulitisz masszőr, nyirokmasszőr, lágy kiropraktikás izometrikus kimozgató, metamorf kezelő - bioenergetikai gyógyító testkezelések specialistája, aki szintén a "fenti" energiákkal dolgozik, ahogy az előző riportom szereplője is.

De nézzük, honnan indult Mátyás Regina, - Mina-, és milyen utat kellett bejárnia ahhoz, hogy most az "angyali történetek" részese lehessen, hiszen saját elmondása szerint ő a "pokolból jött".

  • Mi vitt rá, hogy elindulj olyan irányba, ami által elkezdtél azzal foglalkozni, amire hivatott vagy?

Nagyon őszinte leszek, én soha nem tudtam, hogy mire vagyok hivatott. Mivel egy nagyon erősen bántalmazó, agresszív gyermekkorból, fiatal felnőttkorból jöttem, leginkább azt mondhatnám, hogy "csak" menekültem és sodródtam, a túlélésem volt a cél.

A '90-es évektől kezdve érdekelt a spiritualitás, az ezotéria. Azonban a változást nálam mindig valami nagy trauma alakította és hozta be az életembe. Ilyen volt az is, amikor 2008-ban, - 40 évesen-, elveszítettem az addigi életem munkájából származó összes megtakarításomat, ami azt eredményezte, hogy gyakorlatilag összeomlott az életem és egy nagyon jó életminőségből a "padlóra" zuhantam, a gyerekemmel együtt utcára kerültünk.

  • Hogy derült ki, hogy mire érzel elhívást? Hirtelen felismerés volt, vagy egy folyamatos keresés?

Valójában az, amire hivatott vagyok, azt fentről kaptam, ha úgy tetszik az isteni gondviselés vezetett. A folyamatos keresés a lényemben van, mert mindig azt érzem, hogy van jobb és mindig lehet feljebb. Én úgy látom, hogy ez az, ami előre visz.

2010-ben talált rám a masszőri hivatás és ahogy elvégeztem a tanfolyamot már a következő naptól munkába álltam. Maga a tanfolyam úgy érkezett meg az életembe, hogy pont egy erősen nárcisztikus, „se veled se nélküled” kapcsolat közepén ültem, albérletből albérletbe költöztünk a fiammal. Túlélésem zálogaként a Bibliából a példabeszédeket olvastam, ugyanis semmi másom nem maradt, csak Isten és a Biblia, ami erőt adott a mindennapokhoz és reményt a jelenhez, jövőhöz.

Ekkor pillantottam meg a Szuperinfóban a masszőr tanfolyami hirdetést egy péntek délelőtti napon, másnap kezdődött, így velem együtt indult. Miután átvettem a tanúsítványt a tanfolyamról, másnap már mentem dolgozni vele. Először egy család masszőre lettem, majd szállodában dolgoztam intenzíven 3 évig. Több ezer ember fordult meg a kezeim alatt és ugyanazzal a lelkesedéssel csináltam az első naptól kezdve a mai napig, innen éreztem, hogy ez hivatás számomra. Maga az energiagyógyászat a theta healing konzulensi képzés által került az életembe, - mondhatni varázsütésre-, 2012-ben. Bár a masszázs is bizonyos szempontból "energiamunka", mégis a theta healing által éreztem azt, hogy egy "pluszt" tudok adni az embereknek és ez a plusz az energia áramoltatása. Ekkor költöztem Keszthelyre és kezdtem ott teljesen új életet.

  • Hogy sikerült a váltás? Milyen fizikai és milyen lelki változásokon mentél keresztül, illetve milyen változtatásokat kellett megcsinálnod, ahhoz, hogy ide juss?

2015-ben, amikor úgy éreztem, hogy a theta healing már nem ad annyit számomra és valahogy másképp is szeretnék kapcsolódni az emberekhez, akkor talált rám az Access Bars és később a százféle access testkezelés. Azt hiszem ez tette fel a pontot az „i”re. Azóta is nap, mint nap ennek a módszernek a segítségével végzem a kezeléseimet.

Maga az Access Bars és az access testkezelések önmagukban kérdés nélkül is hatékonyak a megfelelő tudatos kezelői jelenléttel. Kérdésekkel, facilitálással még inkább nyitjuk a befogadást, erősítjük az elengedést és a késztetést a „mást” választásra. Végeredményben ez a módszer önmagunk isteni minőségében való elmélyülés. Befogadás, ajándékozás, a kliens befogadása együttesen adja meg a változást ezen csodálatos eszközön keresztül, mint egy végtelen energiaáramlás, amely kioldja a fizikai, érzelmi testből az elakadásokat, blokkokat, hogy egy valóban örömteli, boldog jelenléttel tudjunk működni. Letéve, elengedve a felmenőktől hozott, beépült és elszenvedett terheket.

Ja és ami a változásokat illeti, a nevem is teljesen megváltozott. A jelenlegi 2017 februárjában aktiválódott. A születési nevem: Kiss Erika. A névváltoztatást én kértem.

  • Miben és hogyan változott az életed, azóta, amióta azt csinálod, amit szeretsz? Hogy hasonlítanád össze a régi és az új életedet?

Kb. 18-40 éves koromig nagyon sokat utaztam, rendkívül dinamikus életet éltem. Az az életforma teljesen más irányba terelte a belső valóságomat, úgy mondanám, hogy akkor „kifelé” éltem. Amióta ez a hivatásom, csak ennek szentelem az életem. Úgy alakult, hogy nincs párkapcsolatom, így teljes mértékben a munkám az első.

Hogyan változott az életem? Összeszedettebb lettem, sokkal inkább az egyszerűség felé terelődött a fókuszom és ennek ellenére, vagy pont ezért, jobban tudom élvezni a jelenlétet és sokkal mélyebben tudok kapcsolódni bármihez. Teljesen más tudatossággal vagyok jelen mindennel kapcsolatban, legyen szó akár egy filmről, vagy a természetre való rácsodálkozásról.

Szóval az új életem, egy „belső” kaland és egy „belső” transzformáció. Folyamatosan figyelem, hogy mit tükröz nekem az adott nap, „flowban” vagyok és imádok kapcsolódni az emberekhez, tehát imádom a munkám minden percét.

  • Mi az, amivel most foglalkozol?

A test, mint tudatosság és hogy másként lehet akár egy edzést is végezni, ha könnyedség van jelen a testben. Minden egy holografikus kivetülés.

Az Access Bars és a theta healing, illetve a metamorf magzatkori stresszoldás, lélekoldás mind alternativ terápiák. Ezek, csak, mint eszközök vannak jelen, ennél jóval több és más, ahogy kezelek. Ebben benne van egy egyéni szubsztancia. Mindent tovább fejlesztettem és folyamatosan tovább fejlesztek. Nem szeretem a kizárólagosságot, nem tudok fanatikusan csak egy vonalat képviselni. Minden Egy. Mikor mi működik, kinek mi az, ami a legnagyobb hozzájárulást adja. Valójában minden egy változás, ha az energián keresztül nézzük. Egy film is tud változást hozni. A világ tele van ajándékokkal. Az éberség és az érzékelés a kulcs. Nekem minden napom ilyen. Spontán és áramlás.

  • Kit mondanál példaképednek, akinek a munkássága inspiráló számodra?

 

Nincs állandó példaképem, mindig egyfajta energiára felülve, pont, aki az adott életszakaszban hozzájárulás. Gyerekként rengeteget olvastam, faltam a könyveket, rávettem a könyvtárost, hogy hadd olvassak felnőtt könyveket. Egyik kedvencem volt a „Bűn és bűnhődés”. A legelső könyv, ami spirituális jellegű volt, az Osho: Az én utam a bárányfelhők útja. Ő nagyon meghatározó volt az életemben, rengeteg könyvet olvastam végig tőle. Most Neville Goddard és az ő értelmezésében a Biblia adja a fő irányvonalat az életemben.

  • Ha visszamehetnél az időben, mit tanácsolnál a kiskori önmagadnak, röviden?

A tanácsom : Ne hidd el, ha azt mondják, csúnya vagy, nem vagy jó, vagy nem vagy szerethető, béna vagy és úgysem viszed semmire.

Azt tanácsolnám neki, hogy higgy önmagadban, mert semmi más nincs, csak a te isteni lényed, amely végtelen. Így bármit elérhetsz és bármit megtapasztalhatsz, csak higgy magadban, senki másban, csak magadban.

https://www.facebook.com/minareginamatyas

https://www.minamasszazs.hu/

 

 

Cikkek

2017.02.11

Török Éva energiagyógyász

/ Menüpont: Riportok az életfeladatukat gyakorló emberekkel / Hozzászólások: 0

Saját "tanyáján" beszélgettem Vicával, a kondorosi úti "Banya Tanyán"

 
Teljes bejegyzés