Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.02.11

Török Éva energiagyógyász

  • Nagyjából 4 éve találkoztam először Török Vicával, egy kuponos energetikai masszázs keretében, amit születésnapomra kaptam a barátnőmtől, hogy töltődjek. A töltődés olyan jól sikerült, hogy azóta is hatása alatt vagyok...Török Éva sokoldalú, maximalista, nagy beleérző képességgel rendelkező, mosolygós hölgy, aki a képességeit egyre fejlesztve, eljutott oda, hogy most már teljes egészében azzal foglalkozik, ami a hivatása. Embereken segít, gyógyít.
  • Hol kezdted? - A rendőrségen dolgoztam és hobbiként többféle természetgyógyászati tanfolyamot elvégeztem közel 30 év alatt. 
  • Hogyan jutottál el ide, ahhoz amit jelenleg csinálsz? - Fokozatosan és nagyon lassan alakult ki nálam, hogy mivel is kellene foglalkoznom. Már a rendőrségen töltött utolsó évek alatt is tudatosan kerestem, merre kellene tovább lépnem,de csak a nyugdíjba vonulás után kezdtem bele aktívan. Elvégeztem manikűr-pedikűr tanfolyamot, fodrászatot, kozmetikát tanultam. Mégis amikor ott álltam, hogy bérelek egy helyiséget és valahogy vendégeket kellene szereznem, akkor csak soroltam a kupon oldalt üzemeltető embernek, mi mindent tudnék csinálni, mindegyikre csak legyintett: millió van fodrászból, kozmetikusból és manikűrösből is. Tud-e valami egyedit? Gondolkoztam, persze, biztosan tudok. Így indult az energetikai masszázs + tibeti hangtál kupon akció. A végeredmény, hogy 192 !! ember jött el az első hirdetésnél!
  • Tehát nálad nem hirtelen, mindent feladva jött el a felismerés, hogy mi az életfeladatod? - Nem...Nálam mindig az emberek és az ő igényeik határozták meg, hogy milyen típusú dolgokat csináljak.Például volt egy kolléganőm a rendőrségnél, aki éppen nehéz időszakot élt meg, és teljesen ki volt idegileg merülve.Mondtam neki, hogy menjen el valamit sportolni, addig én kitalálok neki egy olyan dolgot, ami a lelkét is feltölti. Így is lett: ekkor csináltam az első energetikai masszázst és olyan jól sikerült, hogy a kolléganőmtől azt kérdezték másnap, mit csinált, mert olyan, mintha kicserélték volna. Ez már egy olyan visszajelzés volt, mely előre vitt, hogy tovább fejlesszem magam.
  • A profilod között szerepel a honlapon a lágy csontkovácsolás, ez mit is jelent pontosan, hogyan kapcsolódik az energiagyógyászathoz? - Ezen az úton is azért indultam el, mert volt egy vendégem, akinek többre volt szüksége az addigi energetikai masszázsnál. Depressziós volt, emiatt jött hozzám, ráadásul az egyik lába rövidebb volt a másiknál. Ezeknek mindig van lelki oka is. A fiatalember kérte, hogy csináljak vele valamit, oldjam meg, hogy a lába helyre kerüljön. Én pedig ott álltam, hogy OKÉ, de hogyan?? Mivel maximalista ember vagyok, természetesen nem hagytam annyiban. Elkezdtem utánaolvasni a lágy csontkovácsolás egyik módszerének, ez egy orosz módszer. De ez nem tetszett minden részében, ezért egy kicsit átalakítottam a saját lelkem szerint. Így született meg a jelenlegi folyamat, mely két részből áll. Az egyik a lelki terhek elégetése, ez egy vezetett meditáció. A másikban a kvantumenergiával dolgozom. A fiatalember lába pedig kiegyenlítődött...De csak könyvekből nem lehetett volna ezt megtanulni, mindig kellenek hozzá a vendégek, maga az egyéni ember és a tapasztalat.
  • Egy kezdeményezésed hívta fel a figyelmem, amit a facebook oldaladon hirdettél. Rákos betegeknek ingyenes reiki tanfolyamot tartasz. Én azt látom, ez egy nagyon fontos dolog a munkájukban sikeres embereknél, - és közös bennük -, hogy nem akarják elzárni a "tudást", hanem adják és átadják. - Igen,  ez így van. Többen megkeresnek, akik vidékről jönnek hozzám, hogy van-e abban a vidéki városban olyan, aki a kezelésüket helyben el tudja végezni? Egyenlőre ezeket az általam fejlesztett módszereket csak itt a "Banya Tanyán" a Kondorosi úton tudom szolgáltatni. De szeretném képezni azokat az embereket, akik tovább viszik ezt a megszerzett tudást. Bár legfőbb célom -, ahogy a példaképem Bruno Gröning tette -, hogy ingyen gyógyítsak mindenkit, aki eljön hozzám.
  • Tehát Bruno Gröning, az '50-es évekbeli szellemgyógyász a példaképed? Igen, aki a nézésével gyógyított.
  • Hogyan fér össze a gyógyítás, mint hivatás és a magánélet, a családod? Hiszen négy gyermeked van és mellette még a párod is szeretne időt tölteni veled, úgy sejtem...:) A gyermekeim már nagyrészt kirepültek, de azért persze részt szeretnék venni az életükben, és igen, nagyon nehéz leválasztani időt, úgy, hogy a munkád az életed. Több éven keresztül nem volt párom - régen elváltam már a gyermekeim apjától- ,de mindig vágytam rá, hogy legyen mellettem egy szerető társ. Állandóan kértem az angyalokat, hogy küldjenek nekem egy számomra megfelelő társat, de nem érkezett. Egyszer csak belém hasított a felismerés, hogy amit kérek az angyaloktól, azt pont én akadályozom!! Hiszen reggel 7-től este 7-ig dolgozom, mire hazaérek este fél 9, hová jöjjön a társam? Ide, ebbe az időbe nem fér bele. Aztán átköltöztettem a "műhelyemet" a lakóhelyem közvetlen közelébe, így spóroltam napi 2-2,5 órát, ami eddig utazással telt. Kicsit visszavettem a munkatempómból,és többet pihentem. Meg is érkezett a társam nemsokára. Viszont idővel újra elkezdtem átbillenni a "munkamániába" és erre tudatosan és folyamatosan oda kell figyelnem, hogy a párom otthon vár és igenis menjek haza hozzá időben, mert megérdemli.
  • Mit tanácsolsz azoknak, akik még keresnek, keresik a saját feladatukat? Mindig történik valami, ami terelget, semmi nincs véletlenül. Amikor valami történik, és nem tudjuk, miért, meg kell állni és átgondolni. Úgy kell élni, hogy amikor nem tudjuk az utat, akkor a teremtőre kell hagyatkozni és rábízni az útmutatást. Viszont az segítség, ha pontosan megmondjuk a teremtő erőknek, hogy mit szeretnénk, mert ők is csak akkor tudják pontosan teljesíteni. Tehát, ha valaki hallgat a megérzésire, - amit a fenti erők adnak -, akkor rossz úton nem lehet...ez a tanácsom.:) Szeretettel ölelem az olvasókat, Török Éva:  http://energiavalgyogyitas.hu/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.